Leuke handddoeken, theedoeken, schorten slabbetjes en nog veel meer met een Paasafbeelding. Erg leuk ook als gepersonaliseerd cadeautje. Natuurlijk kunnen wij op al onze artikelen een paasafbeelding borduren, in deze rubriek vind u wat voorbeelden, maar op elke artikel uit onze winkel kunt u een paasafbeelding kiezen om te laten borduren. Als de paasafbeeldingen niet bij het gewenste product staan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Paascadeau - handdoek geborduurd met Paasafbeelding
Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met Paasafbeelding en naam of korte tekst (max. 10 letters . Het perfecte cadeau rond de Pasen. Keuze uit alle namen en verschillende mooie afbeeldingen. Er zijn ook andere afbeeldingen mogelijk. De handdoek wordt geborduurd met de afbeelding net boven de onderste rand. Een borduring is mooi..
Paascadeau - slab met leuke Paasafbeelding
Zeer royale (26x38cm) slab met striksluiting in diverse kleuren. Geborduurd met naam en Paasafbeelding. Keuze uit meerdere afbeeldingen. Een erg leuk persoonlijk en orgineel cadeau rond de Pasen. De slab is van goede kwaliteit badstof. De afbeelding wordt ongeveer midden op de slab geborduurd, tenzij u aangeeft dat u het anders wil. Geef een leuk o..
Paascadeau - Gastendoekje met naam en paasafbeelding
Paascadeau! Goede kwaliteit gastendoekje met mooie ingeweven rand. Geborduurd met Paasafbeelding en desgewenst naam. Keuze uit meerdere afbeeldingen. Ook een korte tekst opgeven is mogelijk (max. 9 letters anders meerprijs). Een leuk cadeautje rond de Paasdagen. Ook leuk ter verhoging van de Paassfeer om in het toilet te hangen tijdens de Paasdagen..
Placemat Pasen met naam en afbeelding borduren -  katoen
Placemat van katoen, geborduurd met paasafbeelding en desgegewenst naam. Leuk als origineel cadeau rond de Paasdagen. Ook een goed idee voor kinderen.  Een origineel idee  is het  om voor de Paen voor iedereen een placemat te laten maken die tijdens Pasen als tafelversiering en plaatsaanduiding kan worden gebruikt en later ook a..
Badlaken met naam en paasafbeelding
Badlaken Pasen met naam van goede kwaliteit (140x70) in diverse kleuren geborduurd met naam en een leuke afbeelding ter gelegenheid van Pasen. Een uniek en persoonlijk cadeau.  Washandje met of zonder naam apart bij te bestellen. Een badlaken geborduurd met naam en afbeelding is altijd een leuk cadeau, maar zo rondde tijd van Pasen is het..
Washandje met naam geborduurd
Washandje met (kleine) naam geborduurd.  De naam wordt max. 6 cm breed. Washandjes in dezelfde kleuren als de handdoeken. Ideaal om bij een handdoek of badlaken in dezelfde kleur te bestellen. Het washandje is in dezelfde mooie 500 grams badstof kwaliteit als de handdoeken en is lekker zacht. Ook is het mogelijk om er een monogram op te bordur..
washandje niet geborduurd
Washandje bijpassend bij een handdoek of badlaken. Dit washandje wordt niet geborduurd. In dezelfde kleuren als de handdoeken en badlakens verkrijgbaar. Het washandje is van een lekker zachte kwaliteit badstof, 500 gram/m2. Leuk om bij een geborduurde handdoek of badlaken te geven. Het is ook mogelijk om een naam of initiaal op het washandje te lat..
Schort met naam en afbeelding
Mooie schort met halter in goede kwaliteit. Halterband is verstelbaar. Geborduurd met naam en afbeelding naar wens. Als cadeau voor een verjaardag, vader- en moederdag, kerst en vele andere gelegenheden. Ook zeer leuk als huwelijkscadeau 1 voor hem en 1 voor haar.  De halterschort 70 cm breed en 85 cm lang. De kwaliteit is 65% polyester 3..
Schort met naam en afbeelding bedrukt
Schort, haltermodel,  mooie  kwaliteit. Halterband is verstelbaar. Bedrukt met naam naar wens (max. 10 letters anders meerprijs) en mooie afbeelding. Wij hebben nog geen afbeelding van een bedrukte schort voor u, als voor beeld hebben wij een geborduurde schort geplaatst. Als u wilt zien hoe bedrukte artikelen eruit zien, kunt u kijken bi..
Schort met naam geborduurd
Schort, haltermodel, met naam geborduurd. De halterband is verstelbaar. Geborduurd met naam naar wens (max. 9 letters, anders meerprijs). Als cadeau voor een verjaardag, vader- en moederdag, kerst en vele andere gelegenheden. Ook zeer leuk als huwelijkscadeau 1 voor hem en 1 voor haar. In verschillende kleuren schorten en ook verschillende kleuren ..
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10