Ter gelegenheid van onze nieuwe website hebben wij leuke openingsaanbiedingen.

Openingsaanbieding: Handdoek met naam geborduurd in de punt - 3 voor € 22,00
Mooie 400 grams handdoek met een lus aan de lange zijde. Hierdoor valt de handdoek als u die aan de lus hangt in een mooie punt. In deze punt wordt de naam geborduurd. De handdoek is van zachte biologische katoen. U kunt 3 van deze mooie handdoeken kopen met verschillende namen voor € 22,00. Als u van deze aanbieding gebruik wilt maken mag u ons ma..
Zakdoekje geborduurd en met kant - cadeau bij bestelling van 20 euro of meer.
Openingsaanbieding. Prachtig kanten zakdoekje met vlinder. Verschillende soorten, u krijgt een willekeurig zakdoekje. Als openingsaanbeiding van onze vernieuwde website krijgt u dit zakdoekje met een kanten hoek en een mooie borduring. Dit krijgt u als u voor 20 euro of meer koopt (excl. verzendkosten) in onze shop. Koopt u bedrukte artikelen dan k..
OPENINGSAANBIEDING: Handdoek met naam geborduurd, naam in de punt
OPENINGSAANBIEDING: Mooie en voordelige handdoek met een lus midden in de lange zijde van de handdoek, zodat de handdoek mooi in een punt valt.  In wit en grijs. De naam wordt in de punt geborduurd. Als u dat anders wilt mag u dat bij de opmerkingen in het winkelmandje zetten. De handdoek meet 50x100 cm. De handdoek is van een 400 grams kwalit..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

De waardering van borduurvlindertje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 233 reviews.