Moederdag en Vaderdag

Moederdagcadeau en  vaderdagcadeau met een zeer persoonlijke uitstraling. Wat is er origineler dan helemaal voor jouw vader of moeder iets te laten borduren. Geborduurd met papa of mama erop, of voor de liefste papa of mama. Of een andere tekst die je zelf mag bedenken. Met jouw naam erop of die van je vader of moeder. Met de namen van alle kinderen erop. Verzin maar iets leuks. De prijzen zijn zoals afgebeeld of met een naam/tekst tot en met 9 letters. Wilt u meer letters/woorden laten borduren, dan zet u de tekst in de mededelingen in het winkelwagentje, dan krijgt u later een factuur met de meerprijs. De meerprijs van het borduren van "voor de liefste mama" ipv een naam is € 1,00. Ook kunt u natuurlijk van te voren een offerte aanvragen. Geef een uniek cadeau met moederdag èn met vaderdag!

Handdoek Vaderdag
Handdoek voor vaderdag met een leuke afbeelding en tekst erop. Verschillende kleuren handdoeken en afbeeldingen. Geef een onvergetelijk vaderdag cadeau, waarmee je je vader/papa een extra complimentje geeft wat nooit vergeten kan worden . Het unieke persoonlijke Voor de beste, leukste, liefst of stoerste vader. Vaderdag is de dag bij uitstek om te ..
-34%
Keycord met naam, 3 of meer keycords, prijs per stuk
Leuk keycord met naam bedrukt. 2,5 cm breed en 57 cm lang. Nooit meer zoeken welk keycord van wie is. Ieder heeft zijn eigen persoonlijke keucord. In vele kleuren. Naam van maximaal 10 letters, neemt u voor meer letters contact met ons op: 0318-637406. Deze optie kunt u kiezen als u meer dan 3 keycords wilt bestellen. U betaald dan een gereduceerde..
Kussen met naam en afbeelding naar wens
Kussen met naam en afbeelding naar wens bedrukt. Afmeting 40x40. Omdat elk kussen uniek in ontwerp wordt, vragen wij u om contact met ons op te nemen ( borduurservice@borduuvlindertje.nl of 0318-637406) om te bespreken hoe uw kussen gaat worden.Er zijn heel veel afbeeldingen en onderwerpen mogelijk. Kussenhoes in de kleuren verschillende kleuren. D..
Handdoek met  naam en afbeelding
Handdoek met naam en afbeelding. Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam. Ideaal als cadeau voor een verjaardag, Kerst en Sinterklaas, Valentijn, moeder- en vaderdag enz. Keuze uit alle namen, veel kleuren handdoeken, en zeer veel afbeeldingen. Mocht uw afbeelding er toch niet bijstaan, neem dan contact ..
-31%
Keycord met naam bedrukt
€5,10 €3,50
Ook altijd uw sleutels kwijt, of op zoek naar een leuk betaalbaar cadeautje?Leuk keycord met naam bedrukt. 2,5 cm breed, 57 cm lang. Nooit meer zoeken welk keycord van wie is. Ieder heeft zijn eigen persoonlijke keycord. In vele kleuren verkrijgbaar. Als de naam langer dan 10 letters is mag u even contact met ons opnemen. Ook als u een andere tekst..
-39%
Keycord met naam en plaatjes, 3 of meer keycords, prijs per stuk
Leuk keycord met naam en leuke afbeelding/plaatje bedrukt. Het keycord 2,5 cm breed en 57 cm lang. Nooit meer zoeken welk keycord van wie is. In vele kleuren, kleur naam en afbeelding naar keuze (1 kleur). Dit keycord wordt nog unieker doordat er niet alleen de naam maar ook een leuk plaatsje op gedrukt wordt. Naam max. 10 letters, neem anders..
Badlaken met naam en afbeelding
Badlaken met naam en afbeelding geborduurd. Een prachtig naamcadeau. Handdoek van mooie kwaliteit 100% katoenen badstof. In vele kleuren geborduurd met naam en een leuke afbeelding.  Een uniek en persoonlijk cadeau. Leuk als bijv.  cadeau voor Valentijn, verjaardagscadeau, huwelijkscadeau, cadeau voor kerst of sinterklaas en voo..
-31%
Keycord met naam en plaatjes
Leuk keycord met naam en leuke afbeelding/plaatje bedrukt. 2,5 cm breed en 57 cm lang. Nooit meer zoeken welk keycord van wie is. In vele kleuren, kleur naam en afbeelding naar keuze (1 kleur). Niet alleen de naam staat op dit keycord maar er kunnen ook leuke afbeeldingen bijgevoegd worden, waardoor het keycord nog persoonlijker en leuker word..
Placemat met naam en afbeelding laten maken -  katoen
Placemat van katoen, geborduurd met afbeelding en naam. Leuk als origineel cadeau voor moederdag, vaderdag of voor een verjaardag. Ook een goed idee voor kinderen. Een tip is om een leuke placemat met naam en eventuele afbeelding door ons te laten maken en bij een kinderfeestje cadeau te geven. Pret bij het kinderfeestje zelf en feest als het mee n..
Handdoek met mama, oma, papa of opa gebordurrd
Mooie kwaliteit handdoek met daarop geborduurd mama, oma, papa of opa, of een naam van maximaal 10  letters. Deze handdoek heeft een mooie kwaliteit 100 % katoenen badstof en is er in veel kleuren. De kleur van het garen waarmee geborduurd wordt, mag u kiezen. Dit is een erg leuk cadeau voor oma, opa, papa of mama. Ook is het een leuk idee om ..
Handdoek met naam geborduurd
Handdoek met naam geborduurd 50 x 100 cm, in diverse kleuren.  Beste prijs. Goede 500 grams kwaliteit badstof. Als je een handdoek met naam hebt, hoef je je nooit meer af te vragen van wie welke handdoek is, en ben je je eigen handdoek nooit meer kwijt. Dus ideaal om voor jezelf en je gezinsleden te kopen, maar zeker ook om cadeau te geve..
Badlaken met naam geborduurd
Badlaken van goede kwaliteit (140x70) in diverse kleuren geborduurd met naam. Een uniek en persoonlijk cadeau.  Leuk als bijv. , huwelijkscadeau, verjaardagscadeau, cadeau voor sinterklaas of kerst, natuurlijk als kraamcadeau en voor vele andere gelegenheden. Washandje apart bij te bestellen. De naam is ong. 11 cm breed. Als u een bredere naam..
Cadeauzakje van jute met naam - knikkerzak
Jute cadeauzakje met naam, 13x18 cm. Het is voor vele doeleinden geschikt.  Het zakje is zeer geschikt  om een cadeautje in te verpakken of om te geven met wat snoep erin. Heel veel toepassingen zijn mogelijk. Bijv. om te geven aan de juf of moeder met een lekker stuk zeep erin. Of bijvoorbeeld als knikkerzakje. Voor ieder kind een eigen ..
Tasje bedrukt   met naam en afbeelding
Een klein katoenen tasje, formaat ca. 20x25 cm bedrukt met naam en afbeelding. Leuk om nog een klein cadeautje in te stoppen of om zo te geven. Ook een aardig idee is het om er een kleine knufel in te stoppen. Het tasje erg handig om wat kleine spulletjes in mee te nemen. Natuurlijk mag er als naam ook oma of mama op gedrukt worden. Voor een baby, ..
Tasje met naam en afbeelding geborduurd
Een leuk klein katoenen tasje, formaat ca. 20x25 cm geborduurd met naam en afbeelding. Leuk om nog een klein cadeautje in te stoppen of om zo te geven. Is erg handig om wat kleine spulletjes in mee te nemen. Natuurlijk mag er ook mama, oma, juf of iets anders op geborduurd worden. Het is ook ideaal tasje voor de kleintjes om een luier enzo in mee t..
Handdoek met naam en afbeelding en ongeborduurd washandje
Handdoek van een goede, zachte kwaliteit badstof, formaat 50x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam. Incl washandje (niet geborduurd).  Ideaal als persoonlijk en uniek cadeau. Bijv. voor moederdag, vaderdag, verjaardag of als kraamcadeau. Wat is er leuker dan een mooie handdoek te geven, met een leuke afbeelding.  Bijv. van een sport ..
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 29