Weet u ook niet meer wat u moet geven als kraamcadeau? Of aan een klein kind? Onze knuffeldoekjes zijn het unieke en betaalbare cadeau! Ze zijn heerlijk zacht, zijn er in allerlei leuke dierenvormen of met dierenkopjes, en zijn heel knuffelbaar. Doordat de naam en desgewenst de geboortedatum erop geborduurd is, wordt het een heel persoonlijk cadeau. We hebben o.a. knuffeldoekjes met bere- en poezekopjes. En ook knuffeldoekjes in de vorm van een konijn of bijv. olifant. En natuurlijk tutpoppetjes met naam. Neem een kijkje en koop het onvergetelijke cadeau! 

Knuffeldoekje Beer, superzacht, met naam geborduurd
Knuffeldoekje met berekopje, superzacht, met naam geborduurd. Een zeer betaalbaar origineel en persoonlijk kraamcadeautje. Het knuffeldokeje heeft een groot doekje als lijfje (23x23 cm) en een leuk berekopje. Doordat de naam erop geborduurd wordt, is dit altijd een zeer gewenst babycadeau. Dit knuffeldoekje wordt zeer vaak de lievelingsknuffel van ..
Tutpoppetje met naam en geboortedatum geborduurd
Tutpopje met naam op buikje en geboortedatum op het oor geborduurd.  Ecru met 1 gekleurd oor (de kleur die u kiest is de kleur van het oor). Het mintgroene doekje is wit met een mintgroen oor. Het is een heerlijk zacht knuffeltje wat heel makkelijk overal mee naar toe te nemen is. Het kindje zal er gauw aan verknocht zijn. Het is dus een goede tip ..
Tutpoppetje met naam geborduurd
Knuffeltje met naam op buikje geborduurd. Ecru met 1 gekleurd oor (de kleur die u kiest is de kleur van het oor). Het is een lekker zacht, niet te groot doekje, wat al gauw ook door de allerkleinsten kan vastgepakt worden aan het oor. Het kan makkelijk overal mee naar toe genomen worden. Het zal dan ook al gauw de lievelingsknuffel zijn. Het tutpop..
Knuffeldoekje konijn met naam geborduurd
Zoekt u een uniek en betaalbaar kraamcadeautje, en weet u niet meer wat u moet geven? Knuffeldoekje konijn, superzacht en knuffelbaar doekje in de vorm van een konijn en met een konijnenkopje. De naam wordt erop geborduurd in de kleur en lettertype die u opgeeft. Een onvergetelijk kraamcadeau als u iets echt origineels wilt geven. De achterkant van..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
De waardering van borduurvlindertje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 255 reviews.