11.01.2020

HANDDOEK MET NAAM - 7 AFBEELDINGEN

HANDDOEK MET NAAM - 7 FAVORIETE AFBEELDINGEN


Weet je ook niet meer wat je als cadeau moet geven? Geef een handdoek met naam! Het borduurvlindertje maakt onvergetelijke persoonlijke cadeaus met naam. Op die handdoek kan ook een afbeelding komen waarme het cadeau nog unieker maakt. Wij zetten 7 favoriete afbeedlingen voor u op een rij.Read More
23.11.2019

Opening nieuwe webshop van Het Borduurvlindertje - voor al uw unieke en persoonlijke cadeaus

Het Borduurvlindertje heeft een nieuwe webshop. Het Borduurvlindertje verzorgt al uw unieke en persoonlijke cadeautjes met naam. Graag geven wij u een inkijkje in onze nieuwe webshop.
Read More
23.11.2019

7 Tips voor unieke en persoonlijke sinterklaas- en kerstcadeaus

Vind je het ook moeilijk om een leuk en origineel sinterklaascadeau of kerstcadeau te vinden. Hierbij 7 leuke en betaalbare cadeaus op een rijtje. Handdoek, badlaken, kussen, kerstslab, knuffel, schort en meer, allemaal met naam en desgewenst afbeelding.
Read More
17.11.2019

Sinterklaascadeaus onder de 10 euro

Zoek je leuke, unieke, sinterklaascadeaus onder de 10 euro? 5 cadeaus op een rijtje.

Het is altijd lastig om een leuk cadeau te vinden wat onder de 10 euro is, en toch uniek en persoonlijk is. Hier vind je 5 tips die je zullen aanspreken

Alle tips betreffen gepersonaliseerde cadeautjes met naam. Dit maakt het meteen een heel persoonlijk cadeau. Bovendien is meteen duidelijk van wie het cadeau is en raakt het dus veel minder gauw kwijt.

Nieuwsgierig geworden? Kijk gauw naar onze tips.Read More

De waardering van borduurvlindertje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 233 reviews.