Huwelijkscadeau met naam en datum en desgewenst een leuke toepasselijke afbeelding. Wat is er peroonlijker en unieker dan een cadeau ter gelegenheid van een huwelijk of een huwelijksjubileum, geborduurd met de namen en de huwelijksdatum. Het is zelfs mogelijk om de afbeelding van het trouwkaartje te borduren (tegen meerprijs). In deze rubriek hebben we wat voorbeelden van artikelen die leuk als huwelijkscadeau zouden zijn, zoals: handdoeken, keukendoek en theedoek, schorten,  huwelijksbeer en meer. De namen en datum kunnen natuurlijk op elk artikel uit de winkel geborduurd worden. Zoekt u nog iets anders, neemt u gerust contact met ons op, er is zeer veel mogelijk.

Huwelijkscadeau - Badlaken met namen, afbeelding en datum
Goede kwaliteit badlaken (140X70, 500 grams)  in diverse kleuren, geborduurd met namen en afbeelding, (keuze uit veel verschillende afbeeldingen) en huwelijksdatum. Origineel als persoonlijk en onvergetelijk huwelijkscadeau. Washandjes zijn apart bij te bestellen. Als u de afbeelding met hartjes met daarin de geboortedatum en daaronder de namen kie..
Kussen met naam en afbeelding naar wens
Kussen met naam en afbeelding naar wens bedrukt. Afmeting 40x40. Omdat elk kussen uniek in ontwerp wordt, vragen wij u om contact met ons op te nemen ( borduurservice@borduuvlindertje.nl of 0318-637406) om te bespreken hoe uw kussen gaat worden.Er zijn heel veel afbeeldingen en onderwerpen mogelijk. Kussenhoes in de kleuren verschillende kleuren. D..
Huwelijksbeer, lichte beer met namen en datum
Een heerlijk zachte leuke, lichtgekleurde beer van 45 cm, van uitstekende kwaliteit, met t-shirt waarop de namen met 2 harten en de huwelijksdatum geborduurd wordt. Een zeer uniek, persoonlijk cadeau bij een huwelijk, deze huwelijksbeer. Ook zeer geschikt als Valentijncadeau, dan kan de datum weggelaten worden. De namen en huwelijksdatum kunt u bij..
Badlaken met naam geborduurd
Badlaken van goede kwaliteit (140x70) in diverse kleuren geborduurd met naam. Een uniek en persoonlijk cadeau.  Leuk als bijv. , huwelijkscadeau, verjaardagscadeau, cadeau voor sinterklaas of kerst, natuurlijk als kraamcadeau en voor vele andere gelegenheden. Washandje apart bij te bestellen. De naam is ong. 11 cm breed. Als u een bredere naam wilt..
Huwelijkscadeau - Thee- en keukendoekset
Thee- en keukenhanddoek, beiden geborduurd met namen, afbeelding en huwelijksdatum (zonder pannenlap).  Een zeer origineel en uniek huwelijkscadeau. Maak uw keuze uit vele afbeeldingen. ..
Handdoek huwelijk met namen, afbeelding en datum
Goede kwaliteit handdoek (50x100)  in diverse kleuren, geborduurd met namen, afbeelding, (keuze uit veel verschillende afbeeldingen) en huwelijksdatum. Een  persoonlijk en onvergetelijk huwelijkscadeau. Leuk om als set te geven in verschillende kleuren 1 voor hem en 1 voor haar. Bij de afbeelding van de harten met de datum erin, worden de harten en..
Handdoek met naam 4 stuks
Handdoeken met naam. Als u er 4 besteld,krijgt u een aantrekkelijke korting, waardoor u zeer voordelig een mooie handdoek kunt aanschaffen.  Alle kleuren en namen mogen verschillend zijn, Prachtige handdoeken van goede 500 grams kwaliteit. De handdoeken worden geborduurd met een naam naar wens in elke gewenste kleur.. Wij pakken al onze c..
Washandje met naam geborduurd
Washandje met (kleine) naam geborduurd.  De naam wordt max. 6 cm breed. Washandjes in dezelfde kleuren als de handdoeken. Ideaal om bij een handdoek of badlaken in dezelfde kleur te bestellen. Het washandje is in dezelfde mooie 500 grams badstof kwaliteit als de handdoeken en is lekker zacht. Ook is het mogelijk om er een monogram op te bordur..
washandje niet geborduurd
Washandje bijpassend bij een handdoek of badlaken. Dit washandje wordt niet geborduurd. In dezelfde kleuren als de handdoeken en badlakens verkrijgbaar. Het washandje is van een lekker zachte kwaliteit badstof, 500 gram/m2. Leuk om bij een geborduurde handdoek of badlaken te geven. Het is ook mogelijk om een naam of initiaal op het washandje te lat..
Huwelijksbeer geborduurd met namen en datum
Leuke beer van 47 cm met t-shirt waarop afbeelding met namen van het bruidspaar  en de huwelijksdatum geborduurd met 2 harten. Een leuk orgineel cadeau wat door de namen van het bruidspaar  en de huwelijksdatum heel uniek en persoonlijk is. De beer is bruin. Een zeer origineel, persoonlijk en uniek huwelijkscadeau. Het t-shirt is in 3 kle..
Huwelijkscadeau - Placemat met namen en datum geborduurd
Katoenen placemat, geborduurd met afbeelding, namen en huwelijksdatum. Leuk als origineel en persoonlijk huwelijkscadeau.  Keuze uit erg veel afbeeldingen. Geef een uniek en onvergetelijk huwelijkscadeau. Ook aantrekkelijk om samen met meer keukencadeaus te geven, zoals een schort en keuken- en theedoeken. Laat ons een leuk pakket samenstellen..
Huwelijkscadeau - schort met namen en datum
Schort geborduurd met namen bruidspaar en eventueel de trouwdatum. Een zeer origineel huwelijkscadeau. Wij borduren er voor u een leuke afbeelding op. U kunt kiezen uit veel afbeedlingen. Heel vaak wordt er voor harten gekozen. Een zeer uniek, origineel en persoonlijk cadeau. Het leukste is het natuurlijk als u er 2 geeft. 1 voor hem en 1 voor haar..
Huwelijkscadeau Gastendoekje met namen, afbeelding en datum
Gastendoekje als huwelijkscadeau met namen, afbeelding en huwelijksdatum geborduurd. Goede kwaliteit gastendoekje (30x50). Het gastendoekje heeft een geweven rand. Keuze uit vele afbeeldingen. De borduring komt net boven de onderste geweven rand. Een leuk en uniek huwelijkscadeau.Dit handdoekje zal altijd een herinnering aan de huwelijksdag zijn, e..
Schort met naam en afbeelding
Mooie schort met halter in goede kwaliteit. Halterband is verstelbaar. Geborduurd met naam en afbeelding naar wens. Als cadeau voor een verjaardag, vader- en moederdag, kerst en vele andere gelegenheden. Ook zeer leuk als huwelijkscadeau 1 voor hem en 1 voor haar.  De halterschort 70 cm breed en 85 cm lang. De kwaliteit is 65% polyester 3..
Schort met naam geborduurd
Schort, haltermodel, met naam geborduurd. De halterband is verstelbaar. Geborduurd met naam naar wens (max. 9 letters, anders meerprijs). Als cadeau voor een verjaardag, vader- en moederdag, kerst en vele andere gelegenheden. Ook zeer leuk als huwelijkscadeau 1 voor hem en 1 voor haar. In verschillende kleuren schorten en ook verschillende kleuren ..
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 15
De waardering van borduurvlindertje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 247 reviews.