Een handdoek met naam en desgewenst afbeelding is altijd een uniek en persoonlijk cadeau. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde badhanddoek te geven? De handdoeken zijn allemaal van goede kwaliteit, meestal van het merk Funnies, en zijn heerlijk zacht. In diverse formaten, vanaf gastendoekje, handdoek, badlaken  tot aan saunalaken. Ook hebben wij vaak bijpassende washandjes. Staat er niet bij wat u zoekt, vraag het dan gerust.

Handdoek met  naam en afbeelding
Handdoek met naam en afbeelding. Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam. Ideaal als cadeau voor een verjaardag, Kerst en Sinterklaas, Valentijn, moeder- en vaderdag enz. Keuze uit alle namen, veel kleuren handdoeken, en zeer veel afbeeldingen. Mocht uw afbeelding er toch niet bijstaan, neem dan contact ..
Badlaken met naam en afbeelding
Badlaken met naam en afbeelding geborduurd. Een prachtig naamcadeau. Handdoek van mooie kwaliteit 100% katoenen badstof. In vele kleuren geborduurd met naam en een leuke afbeelding.  Een uniek en persoonlijk cadeau. Leuk als bijv.  cadeau voor Valentijn, verjaardagscadeau, huwelijkscadeau, cadeau voor kerst of sinterklaas en voo..
Geslaagd! handdoek met afbeelding en eventueel naam
Geslaagd! Handdoek met naam en toepasselijke afbeelding. Na veel zuchten en steunen is het zover: een  studie is afgerond. Wat een feest! Wat is er dan leuker dan een mooie handdoek met een toepasselijk afbeelding  en eventueel de naam erop geborduurd. Deze kunnen wij borduren! Een uniek, persoonlijk cadeau, wat altijd bewaard zal blijven..
Huwelijkscadeau - Badlaken met namen, afbeelding en datum
Goede kwaliteit badlaken (140X70, 500 grams)  in diverse kleuren, geborduurd met namen en afbeelding, (keuze uit veel verschillende afbeeldingen) en huwelijksdatum. Origineel als persoonlijk en onvergetelijk huwelijkscadeau. Washandjes zijn apart bij te bestellen. Als u de afbeelding met hartjes met daarin de geboortedatum en daaronder de name..
Openingsaanbieding: Handdoek met naam geborduurd in de punt - 3 voor € 22,00
Mooie 400 grams handdoek met een lus aan de lange zijde. Hierdoor valt de handdoek als u die aan de lus hangt in een mooie punt. In deze punt wordt de naam geborduurd. De handdoek is van zachte biologische katoen. U kunt 3 van deze mooie handdoeken kopen met verschillende namen voor € 22,00. Als u van deze aanbieding gebruik wilt maken mag u ons ma..
Handdoek huwelijk met namen, afbeelding en datum
Goede kwaliteit handdoek (50x100)  in diverse kleuren, geborduurd met namen, afbeelding, (keuze uit veel verschillende afbeeldingen) en huwelijksdatum. Een  persoonlijk en onvergetelijk huwelijkscadeau. Leuk om als set te geven in verschillende kleuren 1 voor hem en 1 voor haar. Bij de afbeelding van de harten met de datum erin, worden de..
Gastendoekje 30x50 cm met naam en afbeelding
Goede kwaliteit gastendoekje met mooie ingeweven rand. Geborduurd met naam en afbeelding. Keuze uit vele afbeeldingen. In plaats van de naam kunt u ook een korte tekst bijv: Prettige Pasen, Gezegende Kerstdagen, Veel Geluk,  e.d. opgeven. Ook speciale designs om de meester en juf te bedanken. Een uniek, goedkoop, persoonlijk en onvergetelijk c..
Geborduurde handdoek met zeeproos
Een mooie kwaliteit handdoek geborduurd met naam en/of afbeelding (50x100cm). Alle namen zijn mogelijk en er is  keuze uit zeer veel  afbeeldingen. De handdoek wordt geleverd met een mooie zeeproos (kleur assorti). Dit maakt het een leuk en uniek cadeau, bijv. voor moederdag , valentijsdag een verjaardag of natuurlijk helemaal zonder rede..
Handdoek met naam
Handdoek met naam 50 x 100 cm, in diverse kleuren.  Beste prijs. Goede 500 grams kwaliteit badstof. Als je een handdoek met naam hebt, hoef je je nooit meer af te vragen van wie welke handdoek is, en ben je je eigen handdoek nooit meer kwijt. Dus ideaal om voor jezelf en je gezinsleden te kopen, maar zeker ook om cadeau te geven. De naam wordt..
Handdoek met naam 4 stuks
Handdoeken met naam. Als u er 4 besteld,krijgt u een aantrekkelijke korting, waardoor u zeer voordelig een mooie handdoek kunt aanschaffen.  Alle kleuren en namen mogen verschillend zijn, Prachtige handdoeken van goede 500 grams kwaliteit. De handdoeken worden geborduurd met een naam naar wens in elke gewenste kleur.. Wij pakken al onze c..
 Handdoek met naam en afbeelding - korting vanaf 3 stuks
Handdoek met naam en afbeelding met korting. 3 mooie handdoeken van 50x70 cm geborduurd met naam en afbeelding naar wens. Een zeer persoonlijk, uniek en origineel cadeau. U krijgt korting als u er 3 of meer tegelijk bestelt. Alle 3 de handdoeken mogen verschillend zijn.Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding en..
Badlaken met naam geborduurd
Badlaken van goede kwaliteit (140x70) in diverse kleuren geborduurd met naam. Een uniek en persoonlijk cadeau.  Leuk als bijv. , huwelijkscadeau, verjaardagscadeau, cadeau voor sinterklaas of kerst, natuurlijk als kraamcadeau en voor vele andere gelegenheden. Washandje apart bij te bestellen. De naam is ong. 11 cm breed. Als u een bredere naam..
Fitnesshanddoek / sporthanddoek met naam (130 x 30 cm)
Sporthanddoek met naam geborduurd. Een mooie kwaliteit fitnesshanddoek van 130 x 30 cm, geborduurd met naam. De handdoek heeft het ideale formaat om tijdens het sporten te gebruiken, is makkelijk om de hals te hangen  en past mooi op het sportmatje. Een leuke, origineel en persoonlijk cadeau. Tegen meerprijs is het borduren van een afbeelding ..
Thee- en keukenhanddoek met naam en afbeelding
Mooie- thee- en keukenhanddoek, beiden geborduurd met (dezelfde) naam en afbeelding. Een zeer persoonlijk cadeau.  Wij gaan met zorg dit onvergetelijke cadeau voor u borduren. U kunt een leuke afbeelding uit onze afbeeldingen kiezen en de naam komt daaronder te staan. Het geheel wordt in de punt van de hand- en theedoek geborduurd. U kunt kiez..
Handdoek met naam en afbeelding en ongeborduurd washandje
Handdoek van een goede, zachte kwaliteit badstof, formaat 50x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam. Incl washandje (niet geborduurd).  Ideaal als persoonlijk en uniek cadeau. Bijv. voor moederdag, vaderdag, verjaardag of als kraamcadeau. Wat is er leuker dan een mooie handdoek te geven, met een leuke afbeelding.  Bijv. van een sport ..
-2%
Rugtasje en badlaken met naam
€20,45 €19,95
Rugtasje (45x34) en een badlaken (70x140) met naam. Je hoeft je nooit meer af te vragen van wie het badlaken of het tasje is, de naam staat erop! Ideaal voor babyzwemmen, peuterzwemmen, zwemles en noem maar op. Samen besteld extra voordelig. Zowel het rugtasje als  de handdoek worden geborduurd. Het rugtasje is van polyester en is  watera..
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 24

De waardering van borduurvlindertje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 233 reviews.