Een handdoek met naam en desgewenst afbeelding is altijd een uniek en persoonlijk cadeau. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde badhanddoek te geven? De handdoeken zijn allemaal van goede kwaliteit, meestal van het merk Funnies, en zijn heerlijk zacht. In diverse formaten, vanaf gastendoekje, handdoek, badlaken  tot aan saunalaken. Ook hebben wij vaak bijpassende washandjes. Staat er niet bij wat u zoekt, vraag het dan gerust. Voor meer informatie kijkt u onderaan deze pagina.

Handdoek met  naam en afbeelding
Handdoek met naam en afbeelding. Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam. Ideaal als cadeau voor een verjaardag, Kerst en Sinterklaas, Valentijn, moeder- en vaderdag enz. Keuze uit alle namen, veel kleuren handdoeken, en zeer veel afbeeldingen. Mocht uw afbeelding er toch niet bijstaan, neem dan contact ..
Badlaken met naam en afbeelding
Badlaken met naam en afbeelding geborduurd. Een prachtig naamcadeau. Handdoek van mooie kwaliteit 100% katoenen badstof. In vele kleuren geborduurd met naam en een leuke afbeelding.  Een uniek en persoonlijk cadeau. Leuk als bijv.  cadeau voor Valentijn, verjaardagscadeau, huwelijkscadeau, cadeau voor kerst of sinterklaas en voo..
Handdoek met naam geborduurd
Handdoek met naam geborduurd 50 x 100 cm, in diverse kleuren.  Beste prijs. Goede 500 grams kwaliteit badstof. Als je een handdoek met naam hebt, hoef je je nooit meer af te vragen van wie welke handdoek is, en ben je je eigen handdoek nooit meer kwijt. Dus ideaal om voor jezelf en je gezinsleden te kopen, maar zeker ook om cadeau te geve..
Badlaken met naam geborduurd
Badlaken van goede kwaliteit (140x70) in diverse kleuren geborduurd met naam. Een uniek en persoonlijk cadeau.  Leuk als bijv. , huwelijkscadeau, verjaardagscadeau, cadeau voor sinterklaas of kerst, natuurlijk als kraamcadeau en voor vele andere gelegenheden. Washandje apart bij te bestellen. De naam is ong. 11 cm breed. Als u een bredere naam..
Badcape met naam en afbeelding geborduurd
Mooie kwaliteit badcape of babyhanddoek (80x80) in fuchsiaroze, turqouiseblauw , ecru of wit. Met geborduurde naam en afbeelding. Origineel , persoonlijk en uniek kraamcadeau. Het geven van deze omslagdoek is altijd een succes, want de ouders hebben immers zelf de naam gekozen. Dus een cadeau met naam wordt altijd gewaardeerd En als u er dan een le..
Badcape met naam geborduurd
Badcape of babyhanddoek met naam geborduurd. Mooie kwaliteit badstoffen badcape (80x80 cm ) in fuchsiaroze, turquoiseblauw en wit. Met geborduurde naam. Origineel , persoonlijk en uniek kraamcadeau. Na het badje kun je de baby heerlijk wikkelen en droogmaken met deze badcape. De babyhanddoek meet 80x 80 cm en heeft  een heerlijk capu..
Huwelijkscadeau - Badlaken met namen, afbeelding en datum
Goede kwaliteit badlaken (140X70, 500 grams)  in diverse kleuren, geborduurd met namen en afbeelding, (keuze uit veel verschillende afbeeldingen) en huwelijksdatum. Origineel als persoonlijk en onvergetelijk huwelijkscadeau. Washandjes zijn apart bij te bestellen. Als u de afbeelding met hartjes met daarin de geboortedatum en daaronder de name..
Handdoek huwelijk met namen, afbeelding en datum
Goede kwaliteit handdoek (50x100)  in diverse kleuren, geborduurd met namen, afbeelding, (keuze uit veel verschillende afbeeldingen) en huwelijksdatum. Een  persoonlijk en onvergetelijk huwelijkscadeau. Leuk om als set te geven in verschillende kleuren 1 voor hem en 1 voor haar. Bij de afbeelding van de harten met de datum erin, worden de..
Handdoek met naam en afbeelding en ongeborduurd washandje
Handdoek van een goede, zachte kwaliteit badstof, formaat 50x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam. Incl washandje (niet geborduurd).  Ideaal als persoonlijk en uniek cadeau. Bijv. voor moederdag, vaderdag, verjaardag of als kraamcadeau. Wat is er leuker dan een mooie handdoek te geven, met een leuke afbeelding.  Bijv. van een sport ..
Handdoek met naam 4 stuks
Handdoeken met naam. Als u er 4 besteld,krijgt u een aantrekkelijke korting, waardoor u zeer voordelig een mooie handdoek kunt aanschaffen.  Alle kleuren en namen mogen verschillend zijn, Prachtige handdoeken van goede 500 grams kwaliteit. De handdoeken worden geborduurd met een naam naar wens in elke gewenste kleur.. Wij pakken al onze c..
 Handdoek met naam en afbeelding - korting vanaf 3 stuks
Handdoek met naam en afbeelding met korting. 3 mooie handdoeken van 50x70 cm geborduurd met naam en afbeelding naar wens. Een zeer persoonlijk, uniek en origineel cadeau. U krijgt korting als u er 3 of meer tegelijk bestelt. Alle 3 de handdoeken mogen verschillend zijn.Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding en..
Washandje met naam geborduurd
Washandje met (kleine) naam geborduurd.  De naam wordt max. 6 cm breed. Washandjes in dezelfde kleuren als de handdoeken. Ideaal om bij een handdoek of badlaken in dezelfde kleur te bestellen. Het washandje is in dezelfde mooie 500 grams badstof kwaliteit als de handdoeken en is lekker zacht. Ook is het mogelijk om er een monogram op te bordur..
washandje niet geborduurd
Washandje bijpassend bij een handdoek of badlaken. Dit washandje wordt niet geborduurd. In dezelfde kleuren als de handdoeken en badlakens verkrijgbaar. Het washandje is van een lekker zachte kwaliteit badstof, 500 gram/m2. Leuk om bij een geborduurde handdoek of badlaken te geven. Het is ook mogelijk om een naam of initiaal op het washandje te lat..
Gastendoekje met naam en afbeelding
Goede kwaliteit gastendoekje met mooie ingeweven rand. Geborduurd met naam en afbeelding. Keuze uit vele afbeeldingen. In plaats van de naam kunt u ook een korte tekst bijv: Prettige Pasen, Gezegende Kerstdagen, Veel Geluk,  e.d. opgeven. Ook speciale designs om de meester en juf te bedanken. Een uniek, goedkoop, persoonlijk en onvergetelijk c..
Thee- en keukenhanddoek met naam en afbeelding
Mooie- thee- en keukenhanddoek, beiden geborduurd met (dezelfde) naam en afbeelding. Een zeer persoonlijk cadeau.  Wij gaan met zorg dit onvergetelijke cadeau voor u borduren. U kunt een leuke afbeelding uit onze afbeeldingen kiezen en de naam komt daaronder te staan. Het geheel wordt in de punt van de hand- en theedoek geborduurd. U kunt kiez..
Fitnesshanddoek / sporthanddoek met naam (130 x 30 cm)
Sporthanddoek met naam geborduurd. Een mooie kwaliteit fitnesshanddoek van 130 x 30 cm, geborduurd met naam. De handdoek heeft het ideale formaat om tijdens het sporten te gebruiken, is makkelijk om de hals te hangen  en past mooi op het sportmatje. Een leuke, origineel en persoonlijk cadeau. Tegen meerprijs is het borduren van een afbeelding ..
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 24

Handdoek met naam - uniek cadeau - duurzaam en goedkoop

Weet je soms ook niet meer wat je  moet geven? En zoek je een origineel, onvergetelijk en vooral persoonlijk cadeau? Geef dan eens een handdoek of badlaken met de naam erop geborduurd.  Er kan natuurlijk ook een leuke afbeelding bij geborduurd worden. En zie daar: Een onvergetelijk gepersonaliseerd cadeau, waar u zeker hoge ogen mee gooit. Elke handdoek is vanaf 1 stuks te bestellen en onze handdoeken hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Kwaliteit van de handdoeken

De meeste handdoeken zijn van het merk Funnies. Dit merk staat garant voor een goede kwaliteit badstof. De handdoeken zijn dan van lekker zacht 500 grams (dik) katoenen badstof. Dit geldt voor de gastendoekjes, handdoek, badlaken, saunalaken en washandjes.  De sporthanddoek en het strandlaken zijn van een andere, iets dunnere, maar ook goede kwaliteit. De handdoeken zijn goed wasbaar op max. 40 graden. De borduring en bedrukking zijn duurzaam, zodat u jarenlang plezier van de handdoeken zult hebben. Ze zijn zonder giftige stoffen te gebruiken geproduceerd en geverfd. In de nabije toekomst kunnen wij ook 600 grams handdoeken leveren. Deze zijn nog zachter. Vraag er gerust naar.

Wanneer kan ik een handdoek met naam en eventueel een afbeelding geven?

Nu eigenlijk is een handdoek met naam altijd een zeer geschikt cadeau waar de ontvanger altijd blij mee zal zijn. Een handdoek kun je immers altijd gebruiken, en het wordt een heel persoonlijk cadeau doordat de naam erop staat. We willen er enkele gelegenheden uitlichten. De handdoeken zijn bij uitstel geschikt als:

-    Kraamcadeau

-   Huwelijkscadeau

-    Verjaardagscadeau

-    Sinterklaascadeau

-    Kerstcadeau

-    Bedankje voor de juf of meester

-    Moederdagcadeau

-    Vaderdagcadeau

-    Cadeau voor Valentijnsdag

-    Afscheidscadeau


Welke formaten en soorten handdoeken zijn er?

We hebben veel verschillende formaten en soorten handdoeken:

-    gastendoekje (30 x 50 cm) 

-    handdoek of badhanddoek (50 x 100 cm)

   sporthanddoek of fitnesshanddoek (30 x 130 cm)

-    badlaken of douchelaken (70 x 140 cm)

-    strandlaken (100 x 180 cm)

-    sauna handdoek (200 X 100 cm)

-    babyhanddoek of badcape met capuchon (80 x 80 cm)

-    bijpassende washandjes bij badhanddoek en badlaken (15x 20 cm)

*    Een gastendoekje is erg geschikt om in het toilet bij het fonteintje te hangen of op een andere plek waar alleen de handen afgedroogd worden. Het is een  erg leuk idee om in plaats van een bloemetje, zo'n geborduurd gastendoekje te geven als u op visite gaat. Als borduursel voor een gastendoekje voor in  het toilet in het erg leuk om de familienaam en een huisje of kasteel te laten borduren. Ook kun je natuurlijk gewoon een afbeelding kiezen die de ontvanger mooi zal vinden.

*    Een handdoek of badhanddoek van 50 x 100 is het ideale formaat om je met een niet te grote handdoek af te drogen of om er even je gezicht en handen  mee af te drogen. Ook is het een erg leuk kraamcadeau met naam en afbeelding. Daar zal ook de pasgeborene en zijn of haar ouders veel plezier van beleven. En het zal dus een onvergetelijk cadeau zijn. 

*    De sporthanddoek of fitnesshanddoek is met zijn formaat  van 30 x 130 cm zeer geschikt om tijdens het sporten om de hals te dragen. Ook is het het ideale formaat om op een sportmatje te leggen. Een ideaal cadeau dus  voor iemand die graag sport.

*    Het douchelaken of badlaken is lekker groot, en je kunt je daar dan ook heerlijk in wikkelen. Ze zijn rechthoekig van vorm en door hun formaat geschikt  om om je heen te slaan. Voor alle handdoeken geldt dat ze van uitstekende kwaliteit zijn en na jaren van intensief gebruik nog steeds mooi en lekker zacht  zijn.

*    Het strandlaken is van een dunnere, goed absorberende, kwaliteit badstof, zodat het niet te zwaar en onhandelbaar is om mee te nemen. Zoals de naam  al zegt is het ideaal om mee te nemen naar strand of zwembad en er lekker op te liggen. We hebben het in een roze en blauwe kwaliteit met een leuk schelpenpatroon  erop. Op het stranlaken kan natuurlijk mooi de naam geborduurd worden. Dan is meteen duidelijk van wie het is, als  het soms eens kwijtraakt. Als u een strandlaken wilt bestellen of er informatie over wilt, dan mag u contact met ons opnemen.

*    De saunahanddoek is natuurlijk geschikt om mee naar de sauna te nemen, zodat je jezelf er helemaal in kunt wikkelen. Maar ook is het geschikt om op het strand of in het zwembad te gebruiken. Het is van een dikke 500 grams kwalitiet, dus heerlijk zacht. Op dit moment hebben wij alleen witte saunalakens,  maar je kunt altijd even contact opnemen of er andere mogelijkheden zijn.

*    De badcape of de babyhanddoek is een vierkante omslagdoek van 80 x 80 cm  met in de punt een capuchon. Zo kan de  handdoek heerlijk om de baby heen geslagen worden en zit de kleine er warm ingewikkeld bij het afdrogen na het badje. Maar hij is ook zeer geschikt als omslagdoek bijv .op het consultatiebureau. En wat is dan leuker dan dat er dan de naam en een leuke afbeelding  op de muts van de babyhanddoek staat?

*    Washandjes zijn er in bijpassende kleuren van de handdoeken en badlakens. Zij kunnen erbij geleverd worden zonder naam geborduurd, maar het is ook  mogelijk om er een naam op de laten borduren. De maat van het borduursel wordt dan max. 6 cm. breed.

Kleuren van de geborduurde handdoeken

De handdoeken, badlaken en washandjes zijn er momenteel in de kleuren:

-    wit

-    ecru

-    lichtgrijs

-    antraciet

-    zwart

-    donkerblauw

-    kobaltblauw

-    turquoise

-    limegroen

-    mintgroen

-    fuchsia

-    lichtroze

De kleuren veranderen regelmatig met de mode mee, en kunnen ook tijdelijk uitverkocht zijn. Dus kijk voor de te leveren kleuren bij het produkt.

Tekst op de handdoeken

Er kan ook een langere tekst op de handdoeken geborduurd worden. Bij sommige handdoeken vind je hier een speciaal vak voor, anders kun je altijd even contact met ons opnemen. Hier wordt een kleine meerprijs voor berekend. De tekst kan in verschillende lettertypes en heel veel mooie kleuren geborduurd worden, zodat je een mooie kleurcombinatie kunt maken.

Handdoek met naam geborduurd. Hoe groot wordt de borduring?

De standaardmaat van de borduring is max. 11 x 11 cm. Per afbeelding kan de maat anders zijn, en als het om een afbeelding en naam gaat, plaatsen wij de afbeelding zo dat naam en afbeelding samen in een veld van max. 11 x 11 cm past (10 x 10 cm  voor de badcapes).

De naam wordt max. 11 cm breed geborduurd. Hierbij kijken wij naar wat een mooi resultaat geeft, dus een naam van bijv. 3 letters kan bijv. iets minder lang worden. In sommige gevallen is het mogelijk om bij de handdoek aan te geven dat u de naam langer geborduurd wilt hebben, tegen een kleine meerprijs. Dit wordt dan ong. 18 cm. Als u dit niet kunt aangeven en u wilt toch van die mogelijkheid gebruik maken, neemt u dan contact met ons op.

De borduring komt net boven de onderste ingeweven rand van de handdoek (zie de afbeeldingen op de website). Als je de borduring op een andere plaats zou willen hebben, dan kan dat. Geef het dan aan bij de opmerkingen in het winkelmandje.

Kleur van de borduring

De handdoek kan in heel veel verschillende kleuren geborduurd worden. Zo kun je altijd een mooie bijpassende kleur bij de handdoek uitkiezen zodat het een mooi resultaat geeft. De afbeeldingen kunnen ook in een andere kleur dan op de website staat, geborduurd worden, dit mag je dan even in het winkelmandje aangeven.

Kleur van de bedrukte handdoek en kleur van de bedrukking

In de bedrukte handdoeken zal er iets minder keuze aan kleuren zijn. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. De bedrukking kan in wit, zwart, roos, fuchsia en zilver verzorgd worden.

Lettertypes borduring en bedrukking

Voor de borduring kunt u kiezen uit ongeveer 10 lettertypes. Staat het door u gewenste lettertype er niet bij, overleg dan even. Voor de bedrukking gebruiken we eigenlijk altijd het lettertype Cooper Black. Als u dit anders wilt kunt u dat ook altijd overleggen.

Handdoek met naam bedrukt

Een nieuwe mogelijkheid is om de handdoeken te laten bedrukken. De bedrukking komt dan op de extra brede ingeweven band te staan. Op dit moment hebben wij daar nog geen afbeeldingen van en staan deze handdoeken nog niet op de website. Laat het ons weten als je hier belangstelling voor hebt, dan sturen wij je foto's en informatie. Een bedrukte naam kan max. 30 cm. breed zijn, maar ook veel minder breed. Dit kunt u aangeven als je contact met ons hebt.

Relatiegeschenk - handdoek met logo

Natuurlijk kunnen wij ook handdoeken met logo's borduren. Voor het maken van het logo rekenen wij een eenmalig bedrag. De kosten van het borduren kunnen als het een erg ingewikkeld patroon is, iets hoger liggen, maar kunnen bij een eenvoudiger patroon en een hogere oplage ook juist lager liggen. De geborduurde handdoeken hebben altijd een luxe uitstraling, zijn mooi en duurzaam en zijn een betaalbaar relatiegeschenk. Vraag gerust om informatie, wij helpen graag.

Borduren of bedrukken?

Als je de handdoeken laat borduren, dan heeft dat een luxe, duurzame uitstraling. De borduring blijft ook lang mooi. Om de borduring mooi op de handdoek te krijgen gebruiken wij onder de borduring een wateroplosbaar folie. Het kan zijn dat hier nog resten van zichtbaar zijn. Er zordt dan ook altijd aangeraden de handdoek voor het eerste gebruik te wassen, dan lossen deze resten vanzelf in het water op.

Een handdoek met een bedrukking heeft een andere, meestal strakkere, uitstraling. Doordat de naam op de band wordt gedrukt geeft dat ook een ander beeld. Ook een handdoek met bedrukking is duurzaam.


Koop hier uw handdoek