Geslaagd! Cadeau met naam

Geslaagd! Eindelijk na veel spanning is het zover! Een leuk persoonlijk cadeau is dan het ultieme cadeau. Natuurlijk is elk cadeau van onze site geschikt, maar in deze rubriek willen wij er 1 of meer apart zetten, met een leuke afbeelding voor als je geslaagd bent.

Kussen met naam en afbeelding naar wens
Kussen met naam en afbeelding naar wens bedrukt. Afmeting 40x40. Omdat elk kussen uniek in ontwerp wordt, vragen wij u om contact met ons op te nemen ( borduurservice@borduuvlindertje.nl of 0318-637406) om te bespreken hoe uw kussen gaat worden.Er zijn heel veel afbeeldingen en onderwerpen mogelijk. Kussenhoes in de kleuren verschillende kleuren. D..
Geslaagd! handdoek met afbeelding en eventueel naam
Geslaagd! Handdoek met naam en toepasselijke afbeelding. Na veel zuchten en steunen is het zover: een  studie is afgerond. Wat een feest! Wat is er dan leuker dan een mooie handdoek met een toepasselijk afbeelding  en eventueel de naam erop geborduurd. Deze kunnen wij borduren! Een uniek, persoonlijk cadeau, wat altijd bewaard zal blijven..
Schort met naam en afbeelding
Mooie schort met halter in goede kwaliteit. Halterband is verstelbaar. Geborduurd met naam en afbeelding naar wens. Als cadeau voor een verjaardag, vader- en moederdag, kerst en vele andere gelegenheden. Ook zeer leuk als huwelijkscadeau 1 voor hem en 1 voor haar.  De halterschort 70 cm breed en 85 cm lang. De kwaliteit is 65% polyester 3..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3