Bedankje voor de juf of meester. Voor het einde van het einde van het schooljaar of ter gelegenehid van juffen- en meesterdag. Hier vind je de leukste persoonlijke onvergetelijke cadeautjes. Zoals een handdoek of badlaken met een leuke bedankt tekst erop en natuurlijk een leuke afbeelding. In deze categorie hebben we een paar artikelen geselecteerd, maar in elke categorie staan natuurlijk cadeautjes die geschikt zijn. Ook kan een bedankt juf of meester tekst en afbeelding natuurlijk altijd op een ander product. U mag altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.

Cadeauzakje van jute met naam - knikkerzak
Jute cadeauzakje met naam, 13x18 cm. Het is voor vele doeleinden geschikt.  Het zakje is zeer geschikt  om een cadeautje in te verpakken of om te geven met wat snoep erin. Heel veel toepassingen zijn mogelijk. Bijv. om te geven aan de juf of moeder met een lekker stuk zeep erin. Of bijvoorbeeld als knikkerzakje. Voor ieder kind een eigen ..
Handdoek met  naam en afbeelding
Handdoek met naam en afbeelding. Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam. Ideaal als cadeau voor een verjaardag, Kerst en Sinterklaas, Valentijn, moeder- en vaderdag enz. Keuze uit alle namen, veel kleuren handdoeken, en zeer veel afbeeldingen. Mocht uw afbeelding er toch niet bijstaan, neem dan contact ..
Bedankje Beste juf, beste meester - Tas
Tas met de tekst De beste juf of De beste meester en een grote duim erop bedrukt! Leuk cadeau om de juf of meester te bedanken voor het fijne schooljaar. Een onvergetelijk cadeau aan het einde van het schooljaar. Dat tas meet 38 bij 40 cm. (De kleur die u bij kleur naam bedrukt invult, is de kleur van de duim en de tekst)...
Etui met naam bedrukt
Etui met naam bedrukt. Altijd leuk om te geven of te krijgen. Je hoeft je nooit meer je af te vragen welk etui van wie is, want de naam staat erop. Het is ook mogelijk om er een leuke afbeelding bij op te laten drukken. Neem daarvoor contact met ons op. Erg leuk als cadeautje voor het nieuwe schooljaar, maar ook als bedankje voor de juf of meester,..
Handdoek als bedankje juf of meester
Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding om de juf of meester te bedanken en de naam van de juf of meester erop! Heel erg leuk om te geven aan het einde van het schooljaar of bij de juffen en meesterdag. Wilt u een andere afbeelding met de naam van de juf of meester erop, kijk dan  bij handdoek gebordu..
Notitieboekje met naam - Borduurvlindertje.nl
Notitieboekje met naam bedrukt. Leuk roze boekje in A6 formaat. Leuk om mee naar school e.d. te nemen. Ook een leuk cadeautje voor de juf om haar te bedanken. Maar ook een leuk cadeautje voor iemand aan het begin van het schooljaar of zomaar. Vele mogelijkheden voor een leuk, eenvoudig en niet duur presentje.-    Formaat 105 x 1..
Rugtas of gymtas met naam bedrukt
Rugzakje met naam bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een nylon rugzakje, ideaal voor een kind om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt. (Let op de naam wordt erop gedrukt, niet geborduurd). Maar ook voor volwassenen is het een ideaal zakje om bijv. d..
Bedankt juf of meester; Gastendoekje 30x50 cm
Goede kwaliteit gastendoekje met mooie ingeweven rand. Geborduurd met leuke afbeelding en naam van de juf of meester om hem of haar te bedanken. Leuk bij het afscheid aan het einde van het schooljaar of bij meester- en juffendag. De juf of meester trekt meestal een heel schooljaar of zelfs langer met je kind op, en het is leuk om hem daarvoor op ee..
Bedankt juf/meester handdoek
Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met leuke afbeelding om de meester of juf te bedanken. Met naam van de juf of meester. Keuze uit alle namen, veel kleuren handdoeken, en zeer veel afbeeldingen. Natuurlijk kunt u ook alleen de naam van de juf of meester onder een andere leuke afbeelding laten borduren. Kijkt u hiervoor op&nb..
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

De waardering van borduurvlindertje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 233 reviews.